“Πλάθω κουλουράκια…” για καλό σκοπό

Αυτές τις γιορτές για 2η χρονιά, στα Γατίδης Fresh “Πλάθουμε κουλουράκια” για καλό σκοπό και ενισχύουμε τρία κοινωφελή ιδρύματα που το έχουν ανάγκη, σε Σέρρες, Δράμα και Θεσσαλονίκη. Όλο το Δεκέμβριο, στα καταστήματα Γατίδης Fresh θα βρείτε το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια” το οποίο περιέχει τα απαραίτητα υλικά για να πλάσετε τα δικά σας γιορτινά κουλουράκια!  

Ζήστε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, πλάθοντας τα δικά σας κουλουράκια, δίνοντάς τους εορταστικά σχήματα και πλημυρίστε το σπίτι σας μυρωδιές από τα φρεσκοψημμένα κουλουράκια της Γατίδης Fresh, φτιαγμένα όμως από εσάς και τα παιδιά σας. Το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια” περιλαμβάνει τα απαραίτητα υλικά για τη ζύμη, οδηγίες εκτέλεσης της «μυστικής» συνταγής, σχήματα Χριστουγεννιάτικα, υπέροχα χρώματα, εορταστική διάθεση! Εσείς απλά προσθέστε τα υγρά υλικά, καλή παρέα και πολύ όρεξη!

Το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια” κοστίζει ΜΟΝΟ 1€ και με τη δική σας συμβολή όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε τρία κοινωφελή ιδρύματα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Ανθρώπων με Αναπηρία (Κ.Α.Α.ΜΕ.Α.) στις Σέρρες, στο  Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων στη Δράμα και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη.  Αυτές τις γιορτές “Πλάθω κουλουράκια” για καλό σκοπό παρέα με τα Γατίδης Fresh!