ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περισσότερα δρομολόγια σήμερα στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης – Που παραμένουν τα προβλήματα

Η καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το οδικό δίκτυο το οποίο καλύπτει το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ θα έχει σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν κάποια από τα δρομολόγια της επιχείρησης, όπως επισήμανε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.

Όπως επισήμανε, με αντιολισθητικές αλυσίδες, σήμερα αναμένεται να εκτελεστούν τρία δρομολόγια της επιχείρησης προς το ορεινό τμήμα του νομού Θεσσαλονίκης, από τα πέντε συνολικά που γίνονται ημερησίως και όταν χθες δεν έγινε κανένα. Υπενθυμίζεται ότι στο ορεινό τμήμα του νομού η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εξυπηρετεί τα χωριά του Λαγκαδά, τον Σοχό, τον Ασκό, την Αρέθουσα και τη Μαυρούδα.

Με μεγαλύτερη «άνεση» συγκριτικά με χθες, εκτελούνται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ σε Ασπροβάλτα και Ζαγκλιβέρι. Ο κ. Τριανταφυλλίδης, διατύπωσε την εκτίμηση ότι σήμερα θα εκτελεστούν τα πέντε, από τα οκτώ συνολικά, δρομολόγια προς την Ασπροβάλτα και τα δύο, από τα πέντε συνολικά, προς το Ζαγκλιβέρι.

Τα εννέα δρομολόγια που εκτελεί καθημερινά το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προς την Αθήνα, διεξάγονται κανονικά και σήμερα.

Σημειώνεται ότι η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εξυπηρετεί ετησίως 40.000 κατοίκους στον νομό, ενώ υπογραμμίζεται ότι η επιχείρηση απασχολεί προσωπικό 170 ατόμων, εκ των οποίων οι 40 έκτακτοι.