Μοσχάρι με Σάλτσα Μπύρας

Φτιάξτε ένα μεθυσμένο μοσχαράκι με σάλτσα μπύρας εύκολα και γρήγορα, πρόταση από τον βραβευμένο  στην Ελλάδα και το εξωτερικό σεφ  Fanis Kassoulas . Ιδανικό πιάτο για κάθε περίσταση και ειδικά για τη Κυριακή που μαζεύεται όλη η οικογένεια.

Υλικά Συνταγής:
μπριζόλες μοσχαρίσιες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Μισή κούπα μπύρα
3 κ.σ. λάδι ή βούτυρο
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι & πιπέρι
Συνταγή:
Βάλτε σε βαθύ τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο και αφού κάψει βάλτε τις μπριζόλες. Αφού ροδίσουν από τη μία πλευρά γυρίστε τις να ροδίσουν και από την άλλη, ρίξτε το κρεμμύδι και μόλις ροδίσουν ελαφρά και αυτό ρίξτε και τα μανιτάρια. Αφήστε μερικά λεπτά να μαγειρευτούν και αυτά και βγάλτε τις σε πιατέλα. Αφήστε τα μανιτάρια να πιουν τα υγρά τους και σβήστε με τη μπύρα. Ρίξτε το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώστε τη φωτιά και σκεπάστε με καπάκι. Μόλις το φαγητό μείνει με το λάδι του ρίξτε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε τις μπριζόλες ζεστές με πουρέ ή ρύζι.