Επικό! Μπόμπιρας μπήκε σε αγώνα πάλης να σώσει την αδερφή του

 Άφθονο γέλιο σε όσους παρακολουθούσαν παιδικό αγώνα πάλης μαθητών χάρισε ένας ξανθός μπόμπιρας.

Ο μπόμπιρας και αδερφός του κοριτσιού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον αντίπαλό της για να τη βοηθήσει.

Το αγοράκι μπήκε για να χωρίσει την αδερφή του από τον αντίπαλό της. «Φύγε από την αδερφή μου» φώναζε ο πιτσιρικάς κατά τη διάρκεια του αγώνα πάλης στις ΗΠΑ. 

Ο πιτσιρικάς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για σχολικό διαγωνισμό. Η ηρωική παρέμβασή του προκάλεσε άθφονο γέλιο σε όσους βρίσκονταν στον κλειστό αγωνιστικό χώρο.

Η αδερφή του, που φορούσε ένα ροζ τοπ, είχε πέσει κάτω μετά από λαβή του αντιπάλου της. Από το πουθενά φαίνεται να μπαίνει ο μπόμπιρας για να τη σώσει.

Άρπαξε τον 5χρονο αντίπαλό του Ryan Prendergast από το κεφάλι φωνάζοντάς «φύγε από την αδερφή μου».

Η ηρωική του επέμβαση κράτησε για δευτερόλεπτα. Μέχρι κάποιος ενήλικας να τον πάρει σηκωτό και να τον γυρίσει στη θέση του.

Γελώντας ο διαιτητής σφύριξε για να αρχίσει ξανά ο αγώνας. Ο άνθρωπος που τραβά βίντεο σχολιάζει πως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχει δει ποτέ. «Ήταν απίστευτο».

Το μήνυμα της μητέρας

Η μητέρα του Ryan, Tori, έγραψε μήνυμα στο facebook για το περιστατικό. «Όταν το κορίτσι που παλεύεις έχει σκληρό αδερφό, μην τα βάζεις με την αδερφή του… δεν θα μετανιώσετε να δείτε αυτό το βίντεο, σας το υπόσχομαι».

Η Tori σχολίασε πως το βίντεο είναι χαριτωμένο. «Νομίζω ότι είναι υπέροχο. Έχω μόνο αγόρια, αλλά αν είχα κορίτσια θα ήλπιζα τα αδέρφια της να έκαναν το ίδιο».

Πηγή: Metro

 και http://www.newsit.gr