ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ANISTON_486_355

Δύσκολες στιγμές για την Άνιστον: Έχασε τη μητέρα της

Πένθος για την Τζένιφερ Άνιστον η οποία ανακοίνωσε ότι πέθανε η μητέρα της Nancy Dow.«Με μεγάλη μας λύπη ο αδερφός μου Τζον και εγώ ανακοινώνουμε ότι η μητέρα μας Nancy Dow δεν είναι πια μαζί μας» είπε στο People η ηθοποιός και συνέχισε: «Ήταν 79 ετών και έφυγε ήσυχα μετά από μακροχρόνια ασθένεια έχοντας στο πλευρό της τη οικογένεια και τους φίλους της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και το πένθος της οικογένειας».

Σύμφωνα με το «In Touch Weekly» η Άνιστον μετά από πέντε χρόνια είχε επισκεφτεί την μητέρα της στις 12 Μαΐου. Οι δυο γυναίκες τα τελευταία χρόνια δεν είχαν επαφές.

Η 47χρονη ηθοποιός της οποίας η τελευταία ταινία ήταν η «Mother’s Day» είχε πει πως ο λόγος που ήταν αποξενωμένη από την μητέρα της ήταν γιατί της έκανε σκληρή κριτική.

«Επειδή ήταν μοντέλο, ήταν πολύ όμορφη, εκθαμβωτική», είχε πει πέρσι η Άνιστον στο «Hollywood Reporter» και συνέχισε: «Εγώ δεν ήμουν όμορφη. Ειλικρινά δεν θεωρώ τον εαυτό μου πως είναι κάτι και έχω συμβιβαστεί με αυτό. Η μητέρα μου δεν συγχωρούσε εύκολα.
Κρατούσε κακίες και αυτό δεν ήταν καθόλου σωστό».

Η σχέση των δυο γυναικών χειροτέρεψε όταν η Dow έγραψε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε λεπτομέρειες από τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης της.

Αντιθέτως η ηθοποιός ήταν ανέκαθεν το κορίτσι του μπαμπά. Σε πολλές συνεντεύξεις έχει αναφερθεί με λόγια λατρείας και αγάπης για τον πατέρα της. Πολλές φορές μάλιστα ο Τζον Άνιστον έχει συνοδέψει την κόρη του σε χολιγουντιανές εκδηλώσεις.

Πηγή: protothema