ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απολογούνται οι ερυθρόλευκοι για τα επεισόδια – Αναμονή του ΠΑΟΚ για αφαίρεση βαθμών

Οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν ακόμα και με αφαίρεση 6 βαθμών, ωστόσο δεν ανησυχούν.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας τονίζουν πως θα τους επιβληθεί ένα βαρύ πρόστιμο ή τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, όχι όμως κι αφαίρεση βαθμών, μιας κι αυτή η ποινή προβλέπεται για σοβαρότερα περιστατικά, όπως είναι ο τραυματισμός αξιωματούχων. Υπενθυμίζεται πως στις εκθέσεις του, ο διαιτητής μιλάει για λεκτικό προπηλακισμό.

Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, μιας κι έχουν υπάρξει περιπτώσεις σοβαρότερες απ’ αυτή με την οποία κατηγορούνται, στις οποίες οι ομάδες τιμωρήθηκαν με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία έδρας.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θέλει, μάλιστα, να επιβλέψει τη διαδικασία, δίνοντας το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεσης, μιας κι από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ θα εξαρτηθεί αν οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, όσοι ακριβώς είναι οι βαθμοί που ενδέχεται να αφαιρεθούν από τον Ολυμπιακό. Στην ισοβαθμία ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι, γι’ αυτό κι επιθυμεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία.